Hodnocení obchodu

5,0 105 hodnocení
Přidat hodnocení
5
105x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
JN Avatar autora Jana Novotná | 5.3.2021
Rychlost, kvalita. Děkuji
V Avatar autora Veronika | 4.3.2021
Obchod velice doporučuji,zboží jsem obdrzela hned druhý den po objednání,bohužel mi neseděli,tak jsem ho vracela a peníze mi byly zaslány ihned po doručení zboží.Takze obchod vřele doporučuji
I Avatar autora Iva | 28.2.2021
Jsem velice spokojena. Vstřícné jednání, bezproblémová výměna, rychlé dodání. Doporučuji.
M Avatar autora Marcela | 27.2.2021
Velice spokojena,rychlost a výměna dodání Doporučuji
Avatar autora | 26.2.2021
J Avatar autora Jirka | 25.2.2021
Super ,rychlost dodání,kvalita zboží,jednání s obchodem vše na 1* ,výměna zboží DOPORUČUJI
I Avatar autora Ivana | 22.2.2021
Velká spokojenost. Paní velice ochotná. Určitě doporučím.
R Avatar autora Romana | 22.2.2021
Velice spokojená, mohu doporučit, pokud preferujete pohodlí bez kostic a pocit bezpečí a sucha.
Avatar autora | 19.2.2021
Skvělý servis, perfektně zabaleno, rychle doručeno.
M Avatar autora Martin | 17.2.2021
Maximální spokojenost. Paní velmi ochotná a příjemná. Objednal jsem v pondělí ráno a v úterý jsem měl zboží doma. Objednal jsem dvě podprsenky jedna manželce neseděla paní bez problémů vymenila za jinou ani poštovné jsem neplatil a ještě poslala dárek. Perfektní servis. Nakupoval jsem v obchodě dvakrát a vždy perfektní. Rád zde nakoupím znovu a určitě vsem obchod doporučuji.
Avatar autora | 11.2.2021
Vyborny e-shop!!!! Rychle dodani!!!! Zbozi dorazilo v poradku!!!
Avatar autora | 1.2.2021
X Avatar autora Xdd | 29.1.2021
Perfektní komunikace a rychlost dodání!!! Naprostá spokojenost!!!
M Avatar autora Monika | 29.1.2021
Rychlost dodání, pěkně zabaleno, ochota výměny, vstřícná a milá komunikace
S Avatar autora Sandra | 22.1.2021
Kvalitni material, rychle dodani i vymena. Pekne zabaleno .
J Avatar autora Jarca | 18.1.2021
Kvalitní zboží,rychlé dodání.Skvělé!!!
K Avatar autora Katka | 15.1.2021
Doporučuji
M Avatar autora Mia | 2.1.2021
Doporučuji všem tento obchod, vstřícné jednání, profesionalita, kvalitní zboží za přijatelné ceny. Nakupuji už jen tady a vždy jsem velice spokojena !
Avatar autora | 1.1.2021
AS Avatar autora Andrea Smidova | 27.12.2020
Naprostá spokojenost..objednané zboží mi přišlo v pořádku a bez jakéhokoli prodlení. Navíc jsem ke své objednávce obdržela i malý, praktický dárek - a to vždy potěší.

Stránka 1 z 6 , položek celkem: 106

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.